Dr.Öğr.Üyesi

0 (264) 295 55 22

Sosyal Hesaplar

Hakkında

1994 yılında Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünü kazandı, 1 yıl ingilizce hazırlık eğitimi gördükten sonra 1999 yılında lisans eğitimini tamamladı. 2002 yılında SAÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı'nda yüksek lisansını tamamladı. Uzun yıllar Sakarya Üniversitesi kampüs yazılım projelerinde görev aldıktan sonra, 2019 yılında SAÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Bilgisayar ve Bilişim Mühendisliği Anabilim Dalı'nda doktora eğitimini tamamladı.

Çalışma hayatına 1999 yılında SAÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak başladı. Aynı yıl içinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nda görevlendirildi. SAÜ, Yazılım Teknolojileri Şube Müdürlüğünce geliştirilen SYBS-Stratejik Yönetim Bilgi Sistemi, AYBİS-Akademik Yayın Bilgi Sistemi, Personel Otomasyonu, Tahakkuk Otomasyonu, Taşınır Mal Otomasyonu, Evrak Takip Otomasyonu, Döner Sermaye Otomasyonu vb. çok sayıdaki projede Yazılım Uzmanı, Veritabanı Yöneticisi, Yazılım Grup Başkanı, Proje Yöneticisi ve Yazılım Teknolojileri Şube Müdürü gibi farklı görevler yaptı. Aynı zamanda 2009 yılına kadar Sakarya Üniversitesi'nin Veritabanı Yöneticisi görevini de yürüttü. 2005 yılında SAÜ, Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAUM)'nin kurulmasında görev aldı ve 2013 yılına kadar BAUM Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Daha sonra 2019 yılına kadar SAÜ ADAMYO'da Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 2023 yılına kadar Öğr. Gör. Dr. olarak Bilgisayar Teknolojileri bölümünde görev yaptı ve bilgisayar programlama derslerini verdi. Şu an Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır ve “Derin Öğrenme ve Evrişimli Sinir Ağları”, “Nesneye Dayalı Programlama Dilleri” derslerini vermektedir.

Uzmanlık Alanları

• Bilgisayar Yazılımı (Software Engineering)
  • Biyo-medikal
  • İşaret İşleme (Signal Processing)